• Bedrijfsevenement - Hof ter Musschen is de perfecte locatie
  • Bedrijfsevenement - Hof ter Musschen is de perfecte locatie
  • Bedrijfsevenement - Hof ter Musschen is de perfecte locatie

Locatie bedrijfsevenement

Het organiseren van bedrijfsevenement brengt een flinke organisatie en planning met zich mee. Door onze professionele benadering, is Hof ter Musschen de ideale locatie
voor een bedrijfsevenement.

Hof ter Musschen in Brussel beschikt over grote en kleine zalen zodat wij uitstekende faciliteiten kunnen bieden voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijfsevenementen.

Een idale locatie voor een bedrijfsevenement

Er kunnen vele redenen zijn om een bedrijfsevenement te organiseren: de viering van een jubileum, het in de bloemetjes zetten van één of meerdere werknemers,
het versterken van de teamspirit.
De teams van Hof ter Musschen en Salons de Romree bieden hiervoor telkens de ideale locatie.

Een organisatie op maat voor elk bedrijfsevenement

Wij zorgen voor een organisatie op maat voor elk bedrijfsevenement. Een kleine greep uit de vele events die wij in het verleden organiseerden:

Voor elk van deze events voorzien wij zalen, gastronomie en personeel volgens uw specifieke behoeften. Omdat wij de organisatie van bedrijfsevents tot een hoger niveau optillen, kan Hof ter Musschen bogen op een indrukwekkende lijst referenties.

Neem snel contact met ons op en zie hoe wij uw bedrijfsevenement een toegevoegde waarde geven waardoor uw bedrijfsimago versterkt wordt.