• Lezing - Hof ter Musschen biedt een droomlocatie
  • Lezing - Hof ter Musschen biedt een droomlocatie
  • Lezing - Hof ter Musschen biedt een droomlocatie
  • Lezing - Hof ter Musschen biedt een droomlocatie

Locatie lezing

Het organiseren van een lezing brengt een flinke organisatie en planning met zich mee. Door onze professionele benadering, is Hof ter Musschen de ideale locatie voor een lezing.

Hof ter Musschen in de groene rand rond Brussel beschikt over grote en kleine zalen zodat wij uitstekende faciliteiten kunnen bieden voor zowel een groot, middelgroot als klein publiek.

Alle faciliteiten voor een verzorgde lezing

De faciliteiten van Hof ter Musschen en Salons de Romree dragen bij tot het imago van uw bedrijf. Dankzij onze audiovisuele installaties en onze uitgebreide service, kunt u de formule kiezen die perfect aansluit bij het imago en identiteit van uw bedrijf.

Een lezing van het hoogste niveau.

Hof ter Musschen stelt zich niet tevreden met snelle en voorgekauwde oplossingen. Wij stellen u als klant centraal en luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften. Op basis daarvan voorzien wij een zaal, gastronomie, personeel en accomodaties. Doorheen het hele proces blijft u steeds op de hoogte. Dankzij deze open en persoonlijke communicatie, beschikt u over een uitstekend draaiboek voor het evenement zodat dit vlot kan doorgaan. U zult versteld staan van onze scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Dit alles maakt van Hof ter Musschen al jaren een topreferentie in Brussel en Vlaams Brabant.

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te overlopen.