• Vergaderzalen - Hof ter Musschen biedt vele mogelijkheden
  • Vergaderzalen - Hof ter Musschen biedt vele mogelijkheden
  • Vergaderzalen - Hof ter Musschen biedt vele mogelijkheden

Vergaderzalen

Vergaderzalen die u een rustige omkadering bieden en waar alle faciliteiten beschikbaar zijn.

De vele vergaderzalen van Hof ter Musschen in de groene rand rond Brussel zijn geschikt voor elk denkbaar soort vergadering: van grote, plenaire aandeelhoudersvergaderingen tot meetings met een beperkt aantal deelnemers. De beschikbaarheid van audiovisueel en didactisch materiaal zorgt ervoor dat u uw boodschap klaar en duidelijk aan de deelnemers kunt overbrengen.

Vergaderzalen van het hoogste niveau

U zult versteld staan hoe Hof ter Musschen erin slaagt steeds een meerwaarde te bieden, ongeacht of het aantal deelnemers groot of juist heel beperkt is. Voor elk soort vergadering hebben wij geschikte vergaderzalen van het hoogste niveau: ontbijtvergadering, zakenlunch, exclusieve bestuursvergadering,… De teams van Hof ter Musschen en Salons de Romree bereiden alles voor tot in de puntjes.

Een waaier aan vergaderzalen

Hof ter Musschen beschikt over een breed scala aan grote en kleine vergaderzalen. Elke zaal laat verschillende opstellingen toe. Ook wanneer u uw vergadering wilt afsluiten met een receptie of een hapje en een drankje, zijn de mogelijkheden legio.

Hof ter Musschen 285 m2 Lounge Bar 80 m2
Luscinia 69 m2 Serinus 107 m2
Fringilla 75 m2 Megulus 46 m2
Hirunda 37 m2 Rubetra 35 m2
Merula 15 m2

Neem snel contact op en overloop de mogelijkheden.