• Zaal bedrijfsevenement in de omgeving van Brussel
  • Zaal bedrijfsevenement in de omgeving van Brussel
  • Zaal bedrijfsevenement in de omgeving van Brussel
  • Zaal bedrijfsevenement in de omgeving van Brussel

Zaal bedrijfsevenement in de omgeving van Brussel

Een zaal voor een bedrijfsevenement in de omgeving van Brussel biedt vele voordelen. Dankzij de centrale ligging is de locatie voor iedereen vlot bereikbaar, ongeacht of de genodigden vanuit Vlaams Brabant of vanuit een andere provincie komen.

Een bedrijfsevenement in een historisch decor

De vierkantshoeve van Hof ter Musschen baadt historie, stijl en klasse uit. Hier krijgt een bedrijfsevenement dankzij het personeel van Hof ter Musschen en Salons de Romree extra uitstraling. Wij ontvangen elk denkbaar evenement: vergaderingen, lezingen, seminars maar ook feestelijke events zoals pensioenvieringen, personeelsfeesten of jubilea. Dankzij onze keuze uit grote en kleine zalen, vindt u steeds de zaal die perfect bij uw specifieke event past.

Een organisatie tot in de puntjes

Bij elk van deze evenementen zorgen wij voor een organisatie tot in de puntjes. Wij hebben de uitvoering van een bedrijfsevenement tot een kunst verheven. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een vlekkeloze dag waarbij wij ervoor zorgen dat de naam en het imago van uw bedrijf de uitstraling krijgt die ze verdienen. Als geen ander begrijpen wij namelijk hoe belangrijk een bedrijfsevenement kan zijn voor uw commerciële activiteit.

Hof ter Musschen hanteert een open en duidelijke communicatie zodat u steeds op de hoogte bent doorheen de hele organisatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw volgende bedrijfsevenement.