• Zaal verjaardagsfeest Brusselse rand - Hof ter Musschen
  • Zaal verjaardagsfeest Brusselse rand - Hof ter Musschen
  • Zaal verjaardagsfeest Brusselse rand - Hof ter Musschen

Zaal verjaardagsfeest Brusselse rand

Een verjaardag vieren doet u natuurlijk het liefst met familie en vrienden. Wat u ook in gedachten heeft: een intiem diner met een beperkt aantal deelnemers, een uitbundig feest voor een grote groep genodigden of een heus themafeest op maat, Hof ter Musschen helpt u het verjaardagsfeest van uw dromen waar te maken.

Een verjaardagsfeest in een historisch kader

De prachtige ligging van Hof ter Musschen maakt ons tot de uitgelezen locatie voor elk verjaardagsfeest. Het historische gebouw midden in het groen geeft karakter en intimiteit. De Brusselse rand zorgt voor een prima bereikbaarheid vanuit Vlaams Brabant en andere provincies. Bovendien zorgt ons personeel en dat van Salons de Romree voor een gastronomie van hoog niveau.

Een verjaardagsfeest op maat

Onze grote en kleine zalen kunnen alle soorten verjaardagsfeesten ontvangen. Van de meest intieme diners tot feesten voor honderden genodigden: Hof ter Musschen kan het allemaal aan. Wij staan open voor alle voorstellen en werken nauw met u samen om uw kleinste wensen te realiseren. Ook wanneer u met externe partijen samenwerkt zoals een feestdesigner, cateraar of eventbureau, betrekken wij deze partners graag mee in de organisatie. Het is deze open aanpak die ons tot een topreferentie maakt.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons dan snel. We geven u graag meer tekst en uitleg.