• Zaal voor een doopfeest - Hof ter Musschen
  • Zaal voor een doopfeest - Hof ter Musschen
  • Zaal voor een doopfeest - Hof ter Musschen

Zaal voor een doopfeest

Een zaal voor een doopfeest moet intimiteit en sfeer uitstralen. Hof ter Musschen beschikt over vele feestzalen, allemaal met een stijlvolle inrichting in een historisch kader.

Een zaal voor een doopfeest op maat

Bij een doopfeest vieren we natuurlijk de komst van een nieuw familielid. Deze heuglijke gebeurtenissen verdienen het dan ook om in alle intimiteit door te gaan. Het team van Hof ter Musschen en Salons de Romree kleedt de zaal voor een doopfeest stijlvol aan. Daarbij verliezen we de andere aspecten van een dergelijk feest niet uit het oog. De ontvangst van uw gasten, de gastronomie, de bediening: we laten niets aan het toeval over om het perfecte doopfeest waar te maken.

Een doopfeest in het groen, in de omgeving van Brussel

De ligging van onze historische vierkantshoeve maakt het voor uw genodigden makkelijk om ter plaatse te komen. Onze locatie in de Noordrand van Brussel zorgt voor een vlotte bereikbaarheid, zowel vanuit Vlaams Brabant als vanuit andere provincies. Onze zalen kunnen grote en kleine groepen ontvangen. Op die manier bent u steeds verzekerd van een zaal die perfect is voorzien op uw wensen en behoeften.

Hof ter Musschen neemt u het zware organisatorische werk uit handen zodat u zich tijdens het doopfeest volledig kun richten op uw gasten. Contacteer ons snel en zie hoe wij uw doopfeest extra uitstraling geven.