Bedrijfsevenementen

Te midden van de oude bakstenen van Hof ter Musschen creëren wij een optimaal kader voor elk van uw bedrijfsevenementen. Bovendien is Hof ter Musschen ideaal gelegen: in Brussel en op amper enkele minuten van de grote verkeersaders.

De typische vierkantshoeve, die ondanks zijn centrale ligging mijlenver verwijderd is van de stedelijke drukte, bood in een recent verleden nog een onderdak aan Brabantse trekpaarden. Vandaag is het echter een natuurlijk oord waar vogels een rustplaats vinden in een uniek en beschermd landschap, en waar de beschermde gebouwen, die uit de Renaissance dateren, resoluut de blik naar de toekomst richten.

Ideaal voor zowel reflectie en actie als voor werk en feest!

Hof ter Musschen koestert zijn geschiedenis maar reikt u ook een infrastructuur aan die uw hoogste verwachtingen inlost. Zo kan u voor de uitwerking van uw evenement rekenen op technische ondersteuning op het vlak van presentaties en audiotechnieken. U kiest de zaal op basis van uw behoeften.

Welk type van evenement u ook kiest, Hof ter Musschen dompelt u onder in een sfeer van rust. Of het om een driegangendiner gaat of een walking dinner, BBQ of broodjeslunch, elk type catering wordt zorgvuldig besproken en samengesteld.