Een unieke huwelijk op een geringe afstand van Brussel? Hof ter Musschen!

Toplocatie huwelijk bij Brussel

Een unieke huwelijk op een geringe afstand van Brussel? Hof ter Musschen!

Een fraaie feestzaal voor een huwelijk te Brussel

Hof ter Musschen is de ideale plek om een geslaagd huwelijk te geven in de buurt van Brussel. Met dank aan onze gastvrijheid en ons vakkundige team zijn wij capabel om uw kind, uw gasten en uzelf een vlekkeloze huwelijk bezorgen. Voorts hebben wij alle faciliteiten en benodigdheden die een moderne feestzaal in de aanbieding heeft opdat u niets tekort komt. Geen inspanning is voor Hof ter Musschen te groot om u een volledig geslaagd huwelijk te bezorgen.

U kunt zonder moeite met de auto of met het openbaar vervoer op de gelegen locatie in de Brusselse rand geraken.

Contacteer ons

Lees meer

Een inspirerende en rustgevende setting voor een huwelijk te Brussel

Hof ter Musschen beschikt over een groot assortiment aan voorzieningen om zowel familiefeesten als seminars en meetings luister bij te zetten en tot een ongekend succesverhaal te maken. In onze eigen keukenruimte maken we gastronomische lekkernijen van het hoogste niveau. Dankzij het aanbod aan grotere en kleinere zalen kan u kiezen welke ruimte het best past bij uw wensen en smaak.

Hof ter Musschen situeert zich als een vallei van rust en kalmte in hartje Brussel. Op die manier slagen wij erin om ieder event op een vlotte en rustige manier te doen doorgaan. Onze klassevolle en betoverende locatie is absoluut perfect geschikt voor zowel actie en reflectie als voor feest en werk Zich terugtrekken in alle rust met de collega’s of een goede indruk maken op zakenrelaties? Een bescheiden of iets minder rustig familiefeest? Op onze perfect uitgeruste en chique locatie kan het allemaal!

Hof ter Musschen situeert zich in de groene Noordrand van Brussel

Tot rust komen in de stad?! Bij Hof ter Musschen kan het, want in bij ons bent u omgeven door mooie natuur die nog eens gemakkelijk te bereiken valt via de auto, trein tram of bus. U merkt niets van de stadsdrukte en zult zonder de minste twijfel de rust snel over u voelen neerdalen.

Een historische locatie voor een geslaagd huwelijk

De omgeving van de vierkantshoeve bevindt zich in een uniek stukje natuurpracht in Vlaanderen waar vogels rustig kunnen broeden in een beschermd landschap. Enkele decennia terug stonden er rasechte Brabantse trekpaarden gestald in de vierkantshoeve. De knappe, beschermde bouwwerken die u overal terugziet passen perfect in de setting. Onze ruime zalen, die aangewend kunnen worden voor zowel zakelijke, professionele als familiale aangelegenheden zijn geëquipeerd met alle comfort. Voorts garanderen wij u een ongezien sterke bediening en dito gastronomie. Wat wenst u nog meer?!

Uw huwelijk te Brussel tot in de kleinste details voorbereid

Iedereen vindt zijn gading bij Hof ter Musschen. Wij staan tot uw dienst voor een huwelijk van iedere omvang: van uitgebreide groepen tot kleine families. In ons pakket zitten speelvoorzieningen voor de kinderen en comfort voor de wat oudere mensen. Wij streven de allerhoogste kwaliteitseisen na en gaan er prat op dat u absoluut niets tekort komt op uw hoogdag.

Naast de geschikte en magnifieke locatie, waar we om bekend zijn in de buurt van Brussel, garanderen we uiteraard een verzorgde keuken en een heel vlot lopende service. Andere specialiteiten van het huis die we in achter de hand hebben om al de events naar een nog beter niveau te tillen zijn onze sfeerrijke, gastvrije buurt die onze locatie een typisch authentiek tintje verschaft. Om die reden zullen al uw gasten een event bij Hof ter Musschen niet snel vergeten.

Onze magnifieke zalen

Het Conferentiecentrum omvat 750m² aan ruimte. Hof ter Musschen telt acht zalen, waarvan twee grote polyvalente ruimtes van 285m² en 110m² voor evenementen. Alle zalen hebben daglicht. Voor zakelijke evenementen is draadloos internet beschikbaar op aanvraag. Alle zalen zijn eveneens voorzien van ergonomisch meubilair. Hof ter Musschen biedt bovendien een permanente technische ondersteuning. Het audiovisueel materiaal is volledig en gebruiksvriendelijk .Daardoor garandeert Hof ter Musschen u een volledig succesvol evenement.

Raadpleeg zeker en vast ook de voorzieningen van Salons de Romree.